Om oss

Som golvläggare har vi på Parkettspecialisten närmare 40 års erfarenhet. När du behöver hjälp av golvläggare i Bromma kan du med varm hand vända dig till oss. Vi är experter på allt inom golv men i synnerhet golvslipning och golvläggning. Dessutom erbjuder vi även ett flertal andra tjänster inom el, plattsättning, snickeri och måleri.

Passionerade hantverkare

Parkettspecialisten grundades för över 25 år sedan. Därefter har vi hjälpt mängder med privatpersoner och företag med golvslipning, golvläggning och ytbehandlingar. Som hantverkare är vi särskilt passionerade (och duktiga på) golvslipning och golvläggning. När du anlitar oss kan du vara säker på att vi gör allt för att leva upp till vårt namn!

Vi kan slipa och lägga parkettgolv

Kom förbi vårt showroom

Om du vill ha hjälp av oss som golvläggare för att få ett nytt golv bistår vi dig gärna när du ska välja ett golv. När vi lägger ett nytt golv kommer det hålla lång tid framöver, så vi förstår att det är viktigt att hitta rätt. Prata gärna parkett med oss! Du kan också svänga förbi vårt lilla showroom i Årsta för att ta en närmare titt på våra golv.

Vi är måna om våra kunder

Naturligtvis vore vi ingenting utan våra kunder och vi är ödmjuka inför varje uppdrag. Oavsett storlek på uppdraget tar vi oss an det med glädje. Att välja oss ska kännas enkelt och tryggt! Därför får alla våra kunder följande:

  • 5 års garanti – fakturan gäller som garantibevis
  • Arbeten utförda av erfarna golvläggare
  • Golvslipning och golvläggning enbart med kvalitetsprodukter och kvalitetsmaterial

Som privatperson drar du fördel av ROT-avdraget för våra tjänster. Då tar vi hand om allt administrativt kring det.

Ta hjälp av oss på Parkettspecialisten när du behöver erfarna golvläggare i Bromma!